Ceranique is aanwezig op de volgende kunstmarkten in 2019:
zondag 14 april - Kunstmarkt Eersel  | zaterdag 27 aprilOranje Kunstmarkt Sittard  | zondag 28 april Rondje Watertoren Schimmert | zondag 16 juniJekerJazz ART  | zondag 30 juni - Internationale Keramiekmarkt Maaseik |  zondag 7 juliFestival des Arts Rimburg | zondag 14 juli - Jaarmarkt Oirsbeek | zaterdag 3 augustus  - Kunst op straat Panningen | zondag 18 augustus - Castle Fair Eijsden | zondag 1 september - Open deur Jaarmarkt Hegge/Schinnen | zaterdag 7 september - Melieve Kunstmarkt Roermond | zaterdag 12 & zondag 13 oktober - Kunst in Schinnen | zondag 15 december - Kerstmarkt Thorn

De Ceranique Feestpaketten zijn er! Een workshop cadeau geven, in een leuke verpakking met iets extra's! Klik op onderstaande pakketten. Bestellen? Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik het contactformulier.

 
       Smudge                  Tapas                 Lichtjes              Sieraad                Tegeltjes
 
De data voor de Ceranique Workshops winter/voorjaar 2020 zijn bekend. Klik hier voor meer info.

15 januari Workshop Tapas schaaltjes
21 januari Workshop Porseleinen lichtjes/hangvaasjes
28 januari Workshop Etagière
4 februari Workshop Tegeltjes maken
5 februari Workshop Bord beschilderen
5+19 februari Workshop Kralen & Ketting deel 1 & 2
10 maart+7 april PaasWorkshop Raku-kip deel 1 & 2
11 maart Workshop Smudge & Brander
24 maart Workshop Ontbijtborden maken (2 st)
15 april Workshop Draaien
22 april Workshop Tegeltjes maken
 
Nog geen keuze kunnen maken voor een workshop? Of wil je iemand een workshop of een unieke/origineel cadeau aanbieden? De Ceranique cadeaubon is dan wellicht een mooie keuze. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar de mogelijkheden. Mooi om te geven omdat er altijd een uniek cadeau volgt!

Samen met De Heerlijkheid Brocante & Bloemen uit Oirsbeek organiseert Ceranique 2 workshops voor de aanstaande feestdagen: Festoen met keramieken hangers. Op 13 en 20 november. Zie de folder voor de inschrijfmogelijkheden.
 
Er is een nieuwe workshop toegevoegd: Wandtegeltjes maken. De eerste datum (29 oktober) is volgeboekt, voor de 2e datum van 6 november kun je je nog inschrijven maar ook daar geldt: vol=vol!
 
Details en data van de workshops 2e helft 2019 vindt je hier.

dinsdag 3 september 2019 Workshop Raku-kip deel 1
dinsdag 10 september 2019 Workshop Tapas schaaltjes
woensdag 11 september 2019 Workshop Porseleinen lichtjes
woensdag 18 september 2019 Workshop Raku-kip deel 2
dinsdag 15 oktober 2019 Workshop Porseleinen lichtjes
woensdag 16 oktober 2019 Workshop Draaien
woensdag 23 oktober 2019 Workshop Tapas schaaltjes
dinsdag 29 oktober Workshop Tegeltjes maken
woensdag 6 november Workshop Tegeltjes maken
dinsdag 12 november 2019 Workshop Tapas schaaltjes
woensdag 13 november Workshop Festoen maken
dinsdag 19 november 2019 Workshop Porseleinen lichtjes
woensdag 20 november 2019 Workshop Festoen maken
 
Het atelier is geopend op elke dinsdag en woensdag van 10.00 - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 - 12.00 uur.
 
Ken je iemand in een Personeelsvereniging? Op zoek naar een andere invulling met veel creativiteit? En is een workshop met collega's (vanaf 6 personen exclusief voor die groep) eens iets anders? Ook voor mensen met 2 linkerhanden of geen creatieve knobbel is een workshop er altijd eentje met succes gegarandeerd.

Neem contact op en de mogelijkheden worden toegelicht. Of kom op dinsdag/woensdag tussen 10-17 uur of vrijdag tussen 9-12 uur naar het atelier in Schinnen, dan kun je meteen de ruimte zien met de mogelijkheden voor een creatief succesvolle activiteit!

     

 
  De workshop 'Schilderen op gedraaide borden' is opgenomen in het workshop programma.
Op een gedraaid bord een schilderij maken met acryl-verf onder vakkundige begeleiding van Shireen Jacobs. Het bord wordt afgewerkt met een mooie vernis. Direct resultaat mee naar huis! Geïnteresseerd? Klik hier voor meer info.


     
 
 Klik hier voor alle workshops. Leuk om mee te doen, leuk om te geven, leuk om met 1 of meerdere vriendinnen als teamuitje of gezellig uitje te plannen.
 
Mooi artikel in NRC over 'kleien is de nieuwe yoga: lekker mindfull'. Zie https://bit.ly/2RmdswF.Naast contant betalen bieden we tevens de mogelijkheid om te pinnen of contactloos te betalen. Met betalingsbevestiging via email of SMS. In het atelier maar ook tijdens kunstmarkten.


Er zijn weer diverse nieuwe foto's geplaatst van nieuwe creaties (onder meer sieraden), theepotten en theetassen en er is een nieuwe rubriek: servies. Pastaborden en schalen met speciale glazuren. Neem eens een kijkje!