Medio augustus zullen de workshop-data bekend worden gemaakt middels deze site maar ook via Facebook en LinkedIn. Abonneren op een of beide social media platformen verschaft je snel relevante en actuele Ceranique informatie.

Ook in vakantietijd is het atelier geopend op elke dinsdag en woensdag van 10.00 - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 - 12.00 uur.
 
 Ken je iemand in een Personeelsvereniging? Op zoek naar een andere invulling met veel creativiteit? En is een workshop met collega's (vanaf 6 personen exclusief voor die groep) eens iets anders? Ook voor mensen met 2 linkerhanden of geen creatieve knobbel is een workshop er altijd eentje met succes gegarandeerd.

Neem contact op en de mogelijkheden worden toegelicht. Of kom op dinsdag/woensdag tussen 10-17 uur of vrijdag tussen 9-12 uur naar het atelier in Schinnen, dan kun je meteen de ruimte zien met de mogelijkheden voor een creatief succesvolle activiteit!

     

 
 
 Op verzoek nogmaals het mooie artikel in NRC over 'kleien is de nieuwe yoga: lekker mindfull' (nu ook offline beschikbaar als PDF).


 
 Naast contant betalen bieden we tevens de mogelijkheid om te pinnen of contactloos te betalen. Met betalingsbevestiging via email of SMS. In het atelier maar ook tijdens kunstmarkten.